3D-tulostuspalvelut

3D-tulostuspalvelut 3D-tulostus
Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, joka auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun 3D-tulostustarpeisiisi.

3D-tulostuspalvelut

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat 3D-tulostuspalvelut niin yrityksille, yksityishenkilöille kuin suunnittelijoillekin. Käytössämme on viimeisimmät teknologiat ja materiaalit, jotta voimme toteuttaa juuri sinun tarpeisiisi sopivat 3D-tulosteet. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tulostusmateriaaleja, kuten PLA, PA12, ABS, PETG ja erikoismateriaalit, mikä mahdollistaa monipuoliset ja kestävät ratkaisut.

Palveluihimme kuuluvat prototyyppien valmistus, pienoismallien tulostus, varaosien tuotanto sekä mittatilaustyöt. Olitpa sitten luomassa uusia tuotteita, kehittämässä olemassa olevia konsepteja tai tarvitset yksittäisiä komponentteja, asiantunteva tiimimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.

Erikoisalaamme kuuluvat myös metallitulosteet. Käytämme laadukkaita materiaaleja, kuten kobolttikromia ja ruostumatonta terästä 316L. Metallitulosteet tarjoavat erinomaisen ratkaisun esimerkiksi lääketieteen, ilmailun ja autoteollisuuden tarpeisiin, joissa materiaalin lujuus ja kestävyys ovat kriittisiä.

Tutustu palveluihimme ja löydä ratkaisu ideasi toteuttamiseen. Tarjoamme myös konsultointia ja suunnitteluapua, jotta voit varmistaa, että lopputulos vastaa odotuksiasi. Ota yhteyttä ja kerro meille projektistasi – teemme yhdessä ideastasi totta.

Muovitulostus

PLA

PLA

PLA (polylaktidi) on monikäyttöinen ja helppokäyttöinen materiaali. PLA on biohajoava lämpömuovipolyesteri, joka soveltuu erinomaisesti 3D-tulostukseen.

ABS

ABS

ABS (akryylinitriilibutadieenistyreeni) on vahva ja iskunkestävä muovi. Lisäksi ABS on erinomainen kemikaalien kestävyys, joten voit huoletta käyttää esimerkiksi pesuaineita tulosteidesi puhdistamiseen.

PETG

PETG

PETG (polyeteenitereftalaatti) tarjoaa poikkeuksellisen iskunkestävyyden ja sitkeyden. PETG-materiaalilla tulostetut mallit ovat läpikuultavia sekä sileäpintaisia ja kiiltäviä.

PA12 Nylon

PA12

PA12 tarjoaa erinomaisen pinnanlaadun ja hyvät mekaaniset ominaisuudet, mikä tekee siitä sopivan korkeita lämpötiloja vaativiin käyttökohteisiin. Se tarjoaa erinomaisen pinnanlaadun ja yksityiskohdat sekä korkean kemikaalinkestävyyden. Tulostetaan Selective Laser Sintering (SLS) -tulostustekniikalla.

Metallitulostus

Kobolttikromi

Kobolttikromi (Remanium Star) -metalliseosta käytetään erittäin vaativissa teollisuuden ja lääketieteen sovelluksissa. Tämä materiaali on yleisesti käytössä kaasuturbiineissa, hammasimplanteissa ja ortopedisissa implanteissa. Kobolttikromin 3D-tulostus tapahtuu Selective Laser Melting (SLM) -tulostustekniikalla.

Ruostumaton teräs 316L

Ruostumaton teräs 316L

316L on suosittu ruostumattoman teräksen laatu, jota käytetään laajasti lääketeollisuudessa, merenkulussa ja ruokateollisuudessa. Tämä matalahiilinen teräs on erittäin korroosionkestävä, kestää korkeita lämpötiloja ja on erinkaareltaan pitkäikäinen. SLM-tekniikalla valmistamme 316L-teräksestä korkealaatuisia prototyyppejä, varaosia, kiinnikkeitä ja työkaluja.

Hei!
Tilaa uutuuskirjeemme ja pysy ajan tasalla tuoreimmista ja ajankohtaisista asioista.