Reminetin palvelut teollisuudelle

Tarjoamme teollisuuden yrityksille kattavan valikoiman teknisiä palveluita, joilla varmistamme tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen sujuvuuden sekä tehokkuuden. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme edistää projektejanne!

Mekaniikkasuunnittelussa huolehdimme uusien tuotteiden suunnittelusta tai olemassa olevien parantamisesta, varmistaen valmistettavuuden, käytettävyyden ja kustannustehokkuuden. Sähkö- ja automaatiosuunnittelussa toteutamme räätälöityjä projekteja teollisuuden tarpeisiin. Konsultaatiopalvelumme teollisuudelle kattavat projektinjohtopalvelut, energia- ja poltinkonsultoinnin sekä kone- ja laitevalmistuskonsultoinnin.   Teollisuuden kunnossapito on avainasemassa tuotannon katkeamattomuuden takaamisessa. Tarjoamme ammattitaitoista kunnossapitoa yritysten tarpeiden mukaisesti, olipa kyse sitten jatkuvasta valvonnasta, päivystyksestä tai tarvittaessa kutsuttavasta avusta.

Tekninen dokumentointi on olennainen osa tuotteen elinkaarta. Huolehdimme tarvittavan teknisen tiedon dokumentoinnista, kuten asennus- ja käyttöohjeista sekä varaosaluetteloista. Tieto on olennainen osa myös markkinointia, myyntiä ja koulutusta varten.

Markkinointipalveluiden osalta suunnittelemme yritysgrafiikkaa, logoja ja brändäystä sekä erilaisia markkinointimateriaaleja. Graafisen suunnittelun lisäksi tarjoamme monipuolista kokemusta sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta erilaisiin käyttötarkoituksiin.

IT-projektipalvelumme tarjoavat konsultointia ja ohjelmistokehitystä. Välitämme asiantuntijoita niin lyhyt- kuin pitkäkestoisille projekteille, tarjoten tuntityönä räätälöityjä ratkaisuja IT-projekteihin, alkaen nettisivustojen toteutuksesta.

Suunnittelutoimisto Reminet Contact us Palvelut Mekaniikkasuunnittelu. Mechanical Design Mekaniikkasuunnittelu Lahti Mekaniikkasuunnittelu Tampere 3D-tulostus Ota yhteyttä
Hyödynnämme alan viimeisintä osaamista, ohjelmistoja ja uusimpia innovaatioita. Käytämme mm. ohjelmistoja Solidworks, Auto Cad Inventor ja Vertex G4.

Mekaniikkasuunnittelupalvelu

On kyse sitten uudesta tuotteesta tai vanhan parantamisesta, mekaniikkasuunnittelumme voi varmistaa tuotteenne valmistettavuuden, käytettävyyden ja toimivuuden sekä valmistuskustannukset.

– Projektisuunnittelu
– Tuotekehitys
– Layout-suunnittelu
– Tarjoussuunnittelu ja myynnin tuki
– Suunnittelun automatisointi
– Lujuuslaskenta
– 3D-skannaus

Sähkö- ja automaatiosuunnittelu

Toteutamme asiakkaillemme yksittäisiä sähkösuunnitteluprojekteja ja osakokonaisuuksia projektikohtaisesti.  Automaatioprojekteihin kuuluu jonkin tuotantolaitoksen tai sen prosessin osan automaatiolaitteiden suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto.

– Teollisuuden koneiden ja laitteiden sähköistykset
– Tuotantoautomaatio ja teollisuuden prosessit
– PLC ohjelmointi

Reminet on teollisuuden suunnittelukumppani Palvelut. Sähkösuunnittelu Sähkö- ja automaatiosuunnittelu Lahti Sähkö- ja automaatiosuunnittelu Tampere
Suunnittelutyössä käytämme Cadmatic-ohjelmistoa.
design partner Palvelut Konsultointipalvelut Lahti Konsultointipalvelut Tampere

Konsultointipalvelut

Projektinjohtopalvelut
Teollisuuden projektien läpiviemiseen.

Energia- ja poltinkonsultointi
Asiantuntevaa palvelua energia-alan kysymyksissä.

Kone- ja laitevalmistuskonsultaatio
Uusien tuotteiden suunnitteluun ja valmistamiseen sekä nykyisten prosessien tehostamiseen.

Teollisuuden kunnossapito

Toteutamme teollisuudelle erilaisia kunnossapidon toimenpiteitä yrityksen tarpeen mukaan, joko kokoaikaisena paikallaolona, päivystyksenä tai kutsusta. Hoidamme kaikki teollisuuden uudisasennukset, perusparannukset ja ennakoivan huollon. 

– Palvelumme kattaa yksittäisistä projekteista aina kokonaisvaltaisiin kunnossapitokumppanuuksiin.

– Huoltopalvelumme voi tehdä huoltoseisokkien aikana laitoksissa ennalta sovitut toimenpiteet.

Industrial maintenance services Palvelut Teollisuuden kunnossapito Lahti Teollisuuden kunnossapito Tampere Avoimet työpaikat
Asiakkainamme on yrityksiä, tuotantolaitoksia, voimalaitoksia, kierrätyslaitoksia, terästehtaita ja valimoita. 
Teknisen dokumentaation luomis- ja päivitysprosessi. Palvelut. Tekninen dokumentointi Lahti. Tekninen dokumentointi Tampere.
Tekniset dokumentaatiot ovat tärkeässä roolissa kaikissa järjestelmäintegraatiossa.

Tekninen dokumentointi

Toteutamme erilaisia teknisiä dokumentaatioita, asennusohjeita, käyttäjäoppaita, ylläpitomanuaaleja sekä luetteloita. 

– Sisältö- ja rakennesuunnittelu
– Visuaalinen ja graafinen suunnittelu
– Taittotyö
– Tekninen toteutus: esim. kuvitukset ja 3D-kuvat 
– Digitaalisena ja/tai painettun

Markkinointipalvelut

Kaiken kattava markkinointi- ja mainostoimistopalvelumme suunnittelee ja toteuttaa yritysten käyttöön mm. erilaisia esitteitä, flyereita, bannereita ja presentaatiomateriaaleja. Erikoisalaamme ovat myös brändäykseen liittyvät palvelut, kuten yritysgrafiikka, logot ja tuotemerkit. Toteutamme myös kuvituksia, infograafeja ja yritysvideoita sekä nettisivustoja.

– Markkinoinnin suunnittelu
– Kampanjasuunnittelu
– Sisältösuunnittelu
– Visuaalinen ja graafinen suunnittelu
– Diginä ja/tai printtinä

Reminet markkinointipalvelut Marketing services Markkinointipalvelut Lahti Markkinointipalvelut Tampere Markkinointi Lahti Markkinointi Tampere
Meillä on monipuolinen kokemus erilaisten materiaalien sisällön ja ulkoasun suunnittelusta sekä toteutuksesta.
Reminet Oy is an industry design company Reminetin suunnittelupalvelut IT project services
Reminet tarjoaa monipuolista osaamista erilaisiin IT-projekteihin.

IT-projektipalvelut

Tarjoamme alihankintapalveluita IT-projektien konsultointiin sekä ohjelmistokehittämiseen. Kauttamme asiantuntija- tai kehitystyötä projektiisi tuntityönä, niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiin projekteihin.

– IT-projektin hallinta, budjetti ja resurssointi
– Tavoiteasetanta ja aikataulutus
– Teknologian ja sovelluksien valinta
– Asiantuntija-, kehitys- ja suunnittelutyö

Suunnittelupalvelut

Kone- ja laitevalmistuspalvelut. Kone- ja laitesuunnittelua hyödynnetään erityisesti uusien tuotteiden kehittämisessä tai nykyisten prosessien tehostamisessa.

– Uusien tuotteiden suunnitteluun ja valmistamiseen sekä nykyisten prosessien tehostamiseen.

Reminet Suunnittelupalvelut Suunnittelupalvelut Lahti Suunnittelupalvelut Tampere
Kone- ja laitesuunnittelussa keskitymme optimoimaan tuotantoprosessia koneiden ja laitteiden avulla

Hei!
Tilaa uutuuskirjeemme ja pysy ajan tasalla tuoreimmista ja ajankohtaisista asioista.