Työpaikat

Työpaikat

Oletko asentaja joka työskentelee toiminimi- tai kevytyrittäjänä?

> Liity asentajaverkostoomme!

Meillä on osaavia asentajayrittäjiä, jotka hallitsevat teollisuuden asennustehtävät. Etsimme niin sähkö- ja automaatioasentajia kuin kunnossapitoasentajiakin, sillä molemmilla osa-alueilla on tarvetta ammattitaitoisille tekijöille.

Jos sinulla on kokemusta sähkö- ja automaatioasennuksista teollisuuden parissa, voit olla etsimämme toimija. Tehtäväsi voivat sisältää sähköjärjestelmien asentamista, laitteiden kytkentää ja testausta sekä automaatiojärjestelmien konfigurointia. Toivomme, että sinulla on vahva tekninen osaaminen ja kyky työskennellä itsenäisesti, sillä tehtäväsi saattavat vaatia itsenäistä päätöksentekoa ja ongelmanratkaisutaitoja.

Toisaalta, jos olet kunnossapitoasentaja, arvostamme erityisesti kokemustasi teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Työtehtäväsi voivat sisältää koneiden ja laitteiden huoltoa, vianetsintää ja korjaamista sekä ennakoivan kunnossapidon toteuttamista.

Industrial maintenance services Palvelut Teollisuuden kunnossapito Lahti Teollisuuden kunnossapito Tampere Avoimet työpaikat

Toivomme, että sinulla on hyvä tekninen ymmärrys ja pystyt suoriutumaan monipuolisista kunnossapitotehtävistä tehokkaasti ja laadukkaasti.

Liity asentajaverkostoomme! Lähetä yhteystietosi ja referenssisi alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Rekrytoimme ja välitämme työntekijöitä - Staffgate Oy

Etsitkö uusia haasteita teollisuuden suunnittelualalla? Liity kasvavaan yhtiöön ja kehitä ammattitaitoasi tarjoamalla laadukkaita ja innovatiivisia suunnitteluratkaisuja asiakkaille.

Yhtiömme arvostaa henkilöstön jatkuvaa kehitystä ja osaamisen kasvattamista. Meillä työskentelee huippuosaajia eri osa-alueilta, jotka ovat valmiita jakamaan tietämystään ja auttamaan toisiaan kehittymään. Meillä on vahva sitoutuminen laatuun ja innovatiivisuuteen, ja siksi odotamme työntekijöiltämme innokkuutta ja halua kehittää ja parantaa toimintaamme. Jos olet motivoitunut ja tavoitteellinen työntekijä, joka haluaa oppia uutta ja haastaa itsensä, olet oikea henkilö liittymään joukkoomme.

Etsimme ammattitaitoisia teollisuuden suunnittelun osaajia tiimiimme.

Etsimme erityisesti henkilöitä, joilla on vankka kokemus teollisuuden suunnittelusta ja joilla on kykyä tarjota laadukkaita suunnitteluratkaisuja asiakkaillemme. Arvostamme teknistä osaamista ja halua oppia uutta, sillä alamme kehittyy jatkuvasti ja uusia innovaatioita syntyy koko ajan. Tärkeäksi koemme myös yhteistyö- ja kommunikointitaidot, sillä asiakkaamme ovat eri alojen yrityksiä ja projektitiimit voivat koostua monenlaisista ammattiryhmistä.

Työnhaun 3 elementtiä: Hakemus - Staffgate Oy

Täytä lomake ja liity joukkoomme!

Perustiedot
Liitteet
Hakukirje
CV

Hei!
Tilaa uutuuskirjeemme ja pysy ajan tasalla tuoreimmista ja ajankohtaisista asioista.